Graviditetskilo – uge 6

February 18, 2011 § 6 Comments

Endnu en update på vægten. Er begyndt at være mere aktiv, og får lavet en eller anden form for motion hver dag. Det hjælper så meget på min krop! Går ellers til Kiropraktor og fysioterapeut med ryggen, men træning hjælper faktisk bedst.
Jeg forsøger at leve efter 80/20 princippet: Spiser sundt og holder mig helt fra slik ol. i hverdagen, mens jeg slipper lidt i weekenden. Det fungere meget godt, og er ved at være ret standhaftig. Har i hvert fald sagt nej hver dag i denne uge. Hvis jeg mangler noget om eftermiddagen eller aftenen spiser jeg mandler og rosiner (max 15) eller en proteinbar med max. 140 kcal. Der ud over drikker jeg koffeinfri kaffe, eller en god kop Yogi-the… Jeg prøver at få så menge proteiner og kostfibre som muligt, og fedtet skal fortrinsvis være monoumættet.
Jeg taber mig stadig omkrin 0,5 kg om ugen, ville ønske det gik lidt hurtigere, men så længe der sker noget på målebåndet er det i orden…

BMI: 24,7 (- 1,0)
Tabt: 3,0 kg      Mangler: 9,0 kg

Bryst: -4 cm   Talje: -4 cm   Hofte: -3 cm   Lår: 0 cm   Arm: -1,5 cm

Advertisements

§ 6 Responses to Graviditetskilo – uge 6

 • Maria says:

  Ohh det er flot du er så standhaftig. Jeg skal også snart til at smide mine graviditetskilo. Så snart jeg har været til min 8 ugers undersøgelse hos lægen og fået grøn lys til at må dyrke motion igen, så går jeg i gang;)

 • Trine says:

  Tak, er også ret stolt af mig selv. Det er ikke altid lige nemt at tage sig sammen når man bare luller rundt her hjemme. Men kan mærke en kæmpe forskel på min krop. Man må vist først starte rigtig efter 8 uger ikke?! Tror dog det er vigtigst at holde det hvis man er blevet syet, og det slap jeg heldigvis for! Men startede også først rigtig efter 8 uger, Leah er 10 uger nu… Hun er fra d 7. Dec – så der er præcis en måned mellem hende og Malthe :)

 • Pigebrok says:

  Wow, det er altså virkelig flot klaret, synes jeg! Jeg bliver så inspireret af dig til selv at smide det sidste julefedt :)

  /Therese

 • Ida says:

  Super flot arbejde :)

 • Trine says:

  Tusind tak, det er dejlig at vide andre kan blive inspireret lidt! Har desværre fået en omgang maveinfluenza, så føler mig noget flad :(

 • Ida says:

  Ej hvor surt! Jeg håber ikke det skal plage dig for længe!! :) Jeg selv ligger efter en knæ-operatioen og tæller ned – Om 1 måned må jeg træne og om to må jeg løbe :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Graviditetskilo – uge 6 at URBAN GLAMOUR.

meta