ABOUT

Velkommen til…

Navnet er Trine og mit hjem er at finde i Provinsen, ca 1. time fra København. Jeg bor sammen med min mand og min datter i et dejligt hus med højt til loftet og store buede vinduer.
I sommers fik jeg min bachelorgrad og er fastansat på et sygehus. På nuværende tidspunkt er jeg på barsel og skal være det til start oktober 2011.

Efter at have fulgt div. blogs besluttede jeg at det var på tide selv at bidrage med lidt. Bloggen er lavet til mig selv, en skattekiste med alle de ting jeg drømmer om, inspiration, fristelser og god stil.

Mit hjerte banker særligt for god kvalitet, og jeg køber hellere én ting som er perfekt, end fem som ikke får den rette plads i mit hjerte. Det betyder ikke at jeg ikke køber highstreet. – Det gør jeg, for økonomien er ikke til lutter kvalitet, og nogen gange er det også okay at kunne kassere efter et halvt år.
Mine bedste køb er sket på udsalg, og det er sjældent jeg køber noget til fuld pris, til det er mit budget slet ikke. Min garderobe består af en del highstreet som jeg ofte sælger videre, nogle lidt dyre klassikere og en del fra små designer, både danske og udenlandske.

Hvis jeg først finder et mærke som fungere til prisen er jeg ret loyal. Mine basictoppe er alle fra Samsøe, mine nylonstrømper fra H&M og mit undertøj fra Triumph.

Mine yndlingsitems i garderoben er en clutch fra Marc Jacobs, et taske fra Chanel, min pung fra Louis Vuitton og et Bottega veneta armbånd.

Af favoritmærker kan jeg nævne:
Danske: By Marlene Birger, Rützou, Noir, DAY, Benedikte Utzon og Baum und Pferdgarten.

Udenlandske: Vanessa Bruno, Diane Von Furstenberg, Carven, Thurley, Temperley, IRO, Alice+Olivia, Lanvin, Proenza Schouler, og Clarissa Labin.

Highstreet: Cos og Samsøe Samsøe.

Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive her på bloggen eller til urbanglamourblog@gmail.com

 

Blogleg
5.1.2011

7 Ting du (måske) ikke vidste om mig…

1. Jeg har aldrig boet alene. Flyttede hjemmefra som 20årig, og direkte sammen med min mand.

2. Jeg har reddet det meste af mit liv, men solgte min hest da jeg flyttede hjemmefra og har ikke siddet på en siden.

3. Jeg duer ikke til pænt undertøj, det skal støtte og sidde godt…

4. Jeg hader hårvækst. Da jeg var 3-4 år gammel tog min mor mig i at hive hårene af mine arme…

5. Jeg er adopteret.

6. Jeg har intet boldøje og er generelt ikke særlig atletisk. – Tilgengæld elsker jeg at danse, og kan ihvertfald holde takten.

7. Jeg elsker systemer og hader når der er rod i skufferne..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s